financieel helder

Compleet en zorgeloos verzekerd

 verzekeringen 

Naast hypotheken en pensioenen, sparen, beleggen en lenen staan wij uiteraard altijd klaar voor al uw verzekeringszaken. Zaken waarmee we allemaal te maken hebben. Zaken ook die meer met elkaar samenhangen dan menigeen denkt. Een advies over één product bestaat bijna ook niet. In een gedegen advies komen al deze zaken, waar nodig, aan bod. Een Helder advies dus! De Financieel Helder adviseur is uiteraard deskundig op al deze gebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan uw gezondheid. Voor de continuïteit van uw bedrijf is dit essentieel. Een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering mag dan niet ontbreken.

Het advies dat u krijgt, is gebaseerd op uw situatie. Het helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes die moeten leiden tot de beste dekking tegen de allerlaagste premies. Op onze website hebben wij er specifiek voor gekozen u niet te overladen met een heleboel informatie waarbij u zelf moet bepalen wat voor u relevant is. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar de beste, meest voordelige oplossing. Wel zo helder! Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

welkom voor een persoonlijk gesprek

Goed luisteren naar uw wensen en een helder beeld krijgen van uw situatie. Dat doen we niet online, maar in een persoonlijk gesprek. We nemen de tijd om al uw wensen te inventariseren. Alleen zo komen we tot een advies op maat, dat past bij uw situatie. Zo maken we uw dromen waar.

onze heldere diensten

bekijk onze klantscores

financieel helder

We houden u graag up-to-date op financieel gebied. Da's helder. Volg onze socials voor het laatste nieuws.

downloads
nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijk nieuws over uw financiële situatie? Meld u aan, dan ontvangt u als eerste het laatste nieuws.

contact

De Roterij 40
4328 BA Burgh-Haamstede

0111 65 85 22 
06 28596146
info@financieelhelder.nl