financieel helder

De hypotheek die u past

 hypotheken 

Als u op het punt staat een huis te kopen, heeft u waarschijnlijk ook een hypotheek nodig. Welke hypotheek voor u het meest geschikt is, is van veel factoren afhankelijk: leeftijd, eigen geld, nieuwbouw... Een andere goede reden voor het aanvragen van een hypotheek kan zijn het oversluiten van uw huidige hypotheek of het benutten van de overwaarde van uw woning om meer financiële ruimte te krijgen. Dat is mogelijk!  

Financieel Helder is gespecialiseerd in het maken van een passend hypotheekadvies, tegen de allerbeste condities en laagste rente en premies. Door het hoge kennisniveau van onze medewerkers kunt u een bovengemiddeld advies verwachten. Wij doen met 99% van alle geldverstrekkers zaken. Wilt u ook profiteren van de gigantisch gedaalde hypotheekrente en de gestegen woningwaarde? Neem contact met ons en laat u vrijblijvend informeren. Wij zijn er voor u!

welkom voor een persoonlijk gesprek

Goed luisteren naar uw wensen en een helder beeld krijgen van uw situatie. Dat doen we niet online, maar in een persoonlijk gesprek. We nemen de tijd om al uw wensen te inventariseren. Alleen zo komen we tot een advies op maat, dat past bij uw situatie. Zo maken we uw dromen waar.

onze heldere diensten

bekijk onze klantscores

financieel helder

We houden u graag up-to-date op financieel gebied. Da's helder. Volg onze socials voor het laatste nieuws.

downloads
nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijk nieuws over uw financiële situatie? Meld u aan, dan ontvangt u als eerste het laatste nieuws.

contact

De Roterij 40
4328 BA Burgh-Haamstede

0111 65 85 22 
06 28596146
info@financieelhelder.nl