financieel helder

Dat zijn we!

 we stellen ons graag voor 

Financieel Helder is een echt onafhankelijk assurantie advieskantoor met drie medewerkers. Financieel Helder heeft het streven telkens op zoek te gaan naar de allerbeste oplossing voor haar cliënten. De beste oplossing, qua premie en voorwaarden, wordt telkens gevonden omdat wij met 99% van alle verzekeraars en hypotheekverstrekkers zaken doen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit bent. Wij streven na uw “zakelijke vriend” te zijn. Wij zijn er voor u bij het regelen van de juiste verzekering of hypotheek, maar ook op het moment dat u ons nodig heeft bij schade, een mutatie in uw privé of werksituatie of bij een geschil met een verzekeraar of geldverstrekker.

Alexander Kobessen
eigenaar, hypotheek- en pensioenadviseur


Alexander zit sinds 1992 in het verzekeringsvak. Na een dienstverband van 11 jaar bij een middelgrote assurantiemakelaar in het centrum van Rotterdam heeft hij in 2003 Financieel Helder opgericht. Alexander is in het bezit van alle vergunningen om het assurantievak te mogen uitoefenen. Zo ook heeft hij als één van de 1000 adviseurs in Nederland zijn pensioenvergunning. Hij kan u dus goed van dienst zijn bij het op- of omzetten van een pensioenregeling voor uw bedrijf. Heeft u een vraag voor Alexander bel (0111-658522 of 06-28596146) of mail hem dan gerust.

Patrick Jutte
adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen

Patrick is ruim 20 jaar werkzaam in de assurantiewereld en heeft bij enkele verzekeringsmakelaars en tussenpersonen gewerkt in de regio Zuid-West Nederland en dan met name in Rotterdam en omgeving. Patrick houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere en zakelijke MKB-verzekeringen en beschikt over de benodigde vakgerichte diploma’s. Wij inventariseren doorlopend nieuwe en bestaande verzekeringspakketten, zodat ook deze voldoen aan de huidige maatstaven, regelgeving en tariefstelling. Indien u ook een dergelijke inventarisatie van uw risico’s wenst of andere vragen heeft voor Patrick, bel 06-55138330 of mail hem gerust!

Angelique Kobessen-Kuster
adviseur juridisch en nalatenschap

Angelique is na het afronden van haar rechtenstudie in Rotterdam een aantal jaren advocaat geweest en is een aantal jaren als arbeidsjurist werkzaam geweest bij het CNV. Nu is zij werkzaam bij Financieel Helder en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Recentelijk is zij gestart met het verlenen van juridisdische bijstand aan cliënten van Financieel Helder. Uiteraard wordt bijstand verleent tegen een heel aantrekkelijk uurtarief. Heeft u vragen aan Angelique bel (0111-658522) of mail  haar dan.

Beloning adviseurs en freelancers
Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met én belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken adviseurs en medewerkers. Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Wij zorgen ervoor dat (wanneer Financieel Helder vaste medewerkers in dienst heeft) medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers voornamelijk een vast salaris. Naast adviseurs in loondienst, maakt Financieel Helder gebruik van freelance adviseurs. Een freelance adviseur ontvangt uitsluitend een vaste vergoeding per uur.

welkom voor een persoonlijk gesprek

Goed luisteren naar uw wensen en een helder beeld krijgen van uw situatie. Dat doen we niet online, maar in een persoonlijk gesprek. We nemen de tijd om al uw wensen te inventariseren. Alleen zo komen we tot een advies op maat, dat past bij uw situatie. Zo maken we uw dromen waar.

onze heldere diensten

bekijk onze klantscores

financieel helder

We houden u graag up-to-date op financieel gebied. Da's helder. Volg onze socials voor het laatste nieuws.

downloads
nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijk nieuws over uw financiële situatie? Meld u aan, dan ontvangt u als eerste het laatste nieuws.

contact

De Roterij 40
4328 BA Burgh-Haamstede

0111 65 85 22 
06 28596146
info@financieelhelder.nl