een seniorenhypotheek?

dat is mogelijk!

Geniet van extra financiële ruimte

benut de overwaarde van uw woning en realiseer uw dromen

Of u nu op het punt staat uw droomhuis te kopen, eerst uw mogelijkheden wilt verkennen of uw huidige hypotheek wilt herzien om meer financiële ruimte te verkrijgen. Financieel Helder zoekt naar de juiste oplossing tegen de allerbeste condities, de laagste rente en premies. Onafhankelijk van alle aanbieders. We zijn er voor u!

in vier stappen naar extra finaciële ruimte

stap 1

intake

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we, aan de hand van een heldere chekclist, uw huidige situatie én uw wensen. 

stap 2

berekening

Met uw gegevens gaan we aan de slag en onderzoeken we de meest gunstige opties. We maken een berekening die we u voorleggen voor akkoord.

stap 3

aanvraag

Na uw akkoord en onze finale check dienen we de aanvraag voor uw hypotheek in bij de aanbieder met de meest gunstige voorwaarden.

stap 4

genieten!

Gemiddeld kunnen we na een doorlooptijd van vier weken uw hypotheek (over)sluiten. U kunt nu uw dromen realiseren en hiervan gaan genieten!

we helpen u graag uw dromen te realiseren

Goed luisteren naar uw wensen en een helder beeld krijgen van uw situatie. Dat doen we in een persoonlijk gesprek. We nemen de tijd om al uw wensen te inventariseren. Alleen zo komen we tot een advies op maat, dat past bij uw situatie. Zo maken we uw dromen waar.

geld uit uw stenen halen?

Dat is mogelijk! In een paar simpele stappen onderzoekt u of u financiële ruimte heeft om uw dromen te realiseren? Doe nu direct de check!

financieel helder

We houden u graag up-to-date op financieel gebied. Da's helder. Volg onze socials voor het laatste nieuws.

downloads
nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van belangrijk nieuws over uw financiële situatie? Meld u aan, dan ontvangt u als eerste het laatste nieuws.

contact

De Roterij 40
4328 BA Burgh-Haamstede

0111 65 85 22 
06 28596146
info@financieelhelder.nl