Financieel Helder
Financieel Helder is een echt onafhankelijk assurantie advieskantoor met 3 medewerkers. Financieel Helder heeft het streven telkens op zoek te gaan naar de allerbeste oplossing voor haar cliënten. De beste oplossing, qua premie en voorwaarden, wordt telkens gevonden omdat wij met 99% van alle verzekeraars en hypotheekverstrekkers zaken doen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dit bent. Wij streven na uw “zakelijke vriend” te zijn. Wij zijn er voor u bij het regelen van de juiste verzekering of hypotheek, maar ook op het moment dat u ons nodig heeft bij schade, een mutatie in uw privé of werksituatie of bij een geschil met een verzekeraar of geldverstrekker.

Alexander Kobessen
Alexander zit sinds 1992 in het verzekeringsvak. Na een dienstverband van 11 jaar bij een middelgrote assurantiemakelaar in het centrum van Rotterdam heeft hij in 2003 Financieel Helder opgericht. Alexander is in het bezit van alle vergunningen om het assurantievak te mogen uitoefenen. Zo ook heeft hij als één van de 1000 adviseurs in Nederland zijn pensioenvergunning. Hij kan u dus goed van dienst zijn bij het op- of omzetten van een pensioenregeling voor uw bedrijf. Heeft u een vraag voor Alexander bel (0111-658522 of 06-28596146) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) hem dan.

Patrick Jutte
Patrick is ruim 20 jaar werkzaam in de assurantiewereld en heeft bij enkele verzekeringsmakelaars/ tussenpersonen gewerkt in de regio Zuid-West Nederland en dan met name in Rotterdam en omgeving. Patrick houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere en zakelijke MKB-verzekeringen en beschikt over de benodigde vakgerichte diploma’s. Wij inventariseren doorlopend nieuwe en bestaande verzekeringspakketten, zodat ook deze voldoen aan de huidige maatstaven, regelgeving en tariefstelling. Indien u ook een dergelijke inventarisatie van uw risico’s wenst, dan wel andere vragen hebt, hoor ik dit graag van u, bel 06-55138330 of email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) hem dan.

Angelique Kobessen-Kuster
Angelique is na het afronden van haar rechtenstudie in Rotterdam een aantal jaren advocaat geweest en is een aantal jaren als arbeidsjurist werkzaam geweest bij het CNV. Nu is zij werkzaam bij Financieel Helder en is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. Recentelijk is zij gestart met het verlenen van juridisdische bijstand aan cliënten van Financieel Helder. Uiteraard wordt bijstand verleent tegen een heel aantrekkelijk uurtarief. Heeft u vragen aan Angelique bel (0111-658522) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) haar dan.