Naast hypotheken en pensioenen, sparen, beleggen en lenen staan wij uiteraard altijd klaar voor al uw verzekeringszaken. Zaken waarmee we allemaal te maken hebben. Zaken ook die meer met elkaar samenhangen dan menigeen denkt. Een advies over één product bestaat bijna ook niet. In een gedegen advies komen al deze zaken, waar nodig, aan bod. Een Helder advies dus!

De Financieel Helder adviseur is uiteraard deskundig op al deze gebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan uw gezondheid. Voor de continuïteit van uw bedrijf is dit essentieel. Een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering mag dan niet ontbreken.
Het advies dat u krijgt, is gebaseerd op uw situatie. Het helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes die moeten leiden tot de beste dekking tegen de allerlaagste premies.

Op onze website hebben wij er specifiek voor gekozen u niet te overladen met een heleboel informatie waarbij u zelf moet bepalen wat voor u relevant is. Wat wij graag willen, is dat u contact met ons opneemt, zodat wij in een persoonlijk gesprek kunnen bepalen wat voor u van toepassing is. Wel zo helder....

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

 

"NIET VIA INTERNET, MAAR GEWOON EEN PERSOONLIJK GESPREK"