Onbezorgd genieten van uw auto?
Kies voor zekerheid en veiligheid, een autoverzekering van Financieel Helder.

Het prachtige design. De kracht van de motor. Het ultieme genot. Uw auto is een kostbaar bezit. Gun uw auto en uzelf daarom het allerbeste. Kies voor een autoverzekering van Financieel Helder.

Financieel Helder is gespecialiseerd in autoverzekeringen. Voor elke soort auto zoeken wij de best passende autoverzekering tegen de scherpste premie van Nederland.

Exclusieve auto’s
Wij weten als geen ander dat het altijd lastig is om auto’s met een cataloguswaarde vanaf € 80.000 te verzekeren. Daarom hebben wij samen met één van onze partners een speciale autoverzekering ontwikkeld voor exclusieve auto’s.

Porsches
Zo ook kunnen wij Porsche rijders tegen zeer gunstige voorwaarden en een zeer aantrekkelijke premie verzekeren. Alle Porsches worden verzekerd tegen een vaste premie zonder dat er een bonus/malus verklaring overlegd dient te worden. Voor nieuwe auto’s kennen wij een nieuwwaarde regeling van 36 maanden. En voor de jong gebruikte auto's kennen wij een aanschafwaarde regeling van eveneens 36 maanden (zie elders op deze site voor meer gedetailleerde informatie).

Klassiekers
Heeft u een auto uit 1999 of eerder? Dan kunt u gebruik maken van onze Klassieker verzekering. Voor de berekening van de premie zijn slechts twee dingen van belang; de taxatiewaarde en het bouwjaar.

Premie
Omdat de juiste premieberekening voor een autoverzekering altijd maatwerk is, hebben wij er bewust voor gekozen geen berekeningsmodules op deze site te plaatsen. Neem hiervoor altijd contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0111-658522 of per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt gegarandeerd binnen 24 uur ons beste voorstel.

Zoeken


 

Informatie

Financieel Helder

Postadres:
Postbus 6 
4328 ZG Burgh-Haamstede

Bezoekadres: 
Roterij 40
4328 BA Burgh-Haamstede

t 0111 65 85 22 
f 0111 65 85 23 
m 06 28596146

Skype alexander.kobessen
i www.financieelhelder.nl
info@financieelhelder.nl

Privacybeleid